• משלוח חינם עד הבית בקנייה מעל 399 ש"ח

בחרו סוג משלוח

משלוח ביום ראשון להזמנה שתתקבל עד 10:00

אנא הכנס לאזור האישי להתחברות/הרשמה

לפרטים נוספים

מהוד השרון, דרך רמתיים 36 בלבד

שסק ממולא עוף

לרכישת המוצרים

מרכיבים:

25-30 יח׳ שסק

למילוי
1/2 קג חזה עוף טחון
2 כפות שמן זית
2 יח׳ בצל לבן קצוץ דק
2 שיני שום כתושות
בהרט, מלח ופלפל
2 חלבוני ביצה
4 כפות פירורי לחם

חופן פטרוזיליה קצוצה

לרוטב
2 כפות שמן זית
2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות בינוניות
4 שיני שום פרוסות
מעט כורכום
כף נענע יבשה
1/2 לימון פרסי לבן (ללא הגרעינים שבו)
מלח ופלפל
4 ליטר ציר עוף (אל תוותרו על זה)

אופן הכנה:

למילוי-
1. במחבת מאדים את הבצל עם שמן זית עד שקיפות, מוסיפים את השום, בהרט, מלח ופלפל ומצננים
2. בקערה מערבבים את הבצל המאודה, חזה עוף, חלבוני ביצה, פטרוזיליה ופירורי לחם
3. מתקנים תיבול במלח, פלפל ובהרט
4. חותכים את הבסיס של השסק, מוציאים את הגלעינים ובית הגלעין ממלאים במילוי העוף.

5. אם נשאר מילוי, ניתן להכין ממנו קציצות ולהכניסם עם השסק לבישול.

לרוטב-
1. מטגנים את הבצל עד קבלת צבע חום בהיר, מוסיפים מעט כורכום ושום פרוס.
2. מוסיפים את הציר והלימון הפרסי, מבשלים ללא מכסה עד צימצום הנוזל לכדי 1/4 מהכמות המקורית.
3. מתבלים במלח ופלפל (אפשר בשלב הזה להוציא את הלימון הפרסי)
4. מכניסים את השסק הממולא לנוזל, מכסים ומבשלים על חום נמוך כ-20 דקות.