• משלוח חינם עד הבית בקנייה מעל 399 ש"ח

בחרו סוג משלוח

משלוח ביום ראשון להזמנה שתתקבל עד 10:00

אנא הכנס לאזור האישי להתחברות/הרשמה

לפרטים נוספים

מהוד השרון, דרך רמתיים 36 בלבד

ארוחת בוקר

לחמניות תפוחים מתוקות

לרכישת המוצרים

מרכיבים:

לכ – 12 לחמניות
לבצק:
חצי ק״ג קמח לבן
2 כפות סוכר
חצי כף מלח
1 כף שמרים יבשים
40 גרם שמן זית עדין
2 כפות דבש
1 ביצה
3/4 כוס מים פושרים

למילוי
2 תפוחי פינק ליידי  קלופים וחתוכים לקוביות
כף חמאה
כף סוכר

לזיגוג –
2 כפות דבש מדולל ב-2 כפות מים רותחים

אופן הכנה:

מכינים את הבצק:
1. מנפים את הקמח לקערת המיקסר,
2.  מוסיפים את הסוכר והמלח ומערבבים היטב עם כף.
3.  מוסיפים את השמרים ומערבבים שוב. מחברים את וו הלישה ובמהירות בינונית מוסיפים את השמן, דבש, ביצה ונוזלים.
4.  מגבירים את מהירות המיקסר ולשים כ – 10 דקות עד לקבלת בצק רך מאוד וגמיש.
5.   משמנים קערה נקייה, מגלגלים בשמן את הבצק, עוטפים ומתפיחים להכפלת הנפח שעה-שעה וחצי.

בינתיים מכינים את המילוי:
6. מקפיצים במחבת את קוביות התפוחים עם כף חמאה וכף סוכר, עד שהתפוחים מזהיבים מעט.

יוצרים לחמניות:
7. מחלקים את הבצק התפוח לכדורים במשקל 70 גרם כל אחד.
8. פותחים כל כדור ומטמינים בו מעט ממילוי התפוחים. מגלגלים וסוגרים היטב.

ליצירת לחמניות בצורת דלעת משתמשים בחוט אפייה פשוט.
לכל לחמניה קושרים ארבעה מקטעים של החוט. יש להקפיד שהחוטים יהיו רופפים על מנת שלבצק יהיה מקום לתפוח.

מניחים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ומתפיחים כ – 30 דקות נוספות.
בינתיים מחממים תנור ל – 175 מעלות.
אופים את הלחמניות 10-15 דקות. הלחמניות מוכנות כשהן זהובות וקלות משקל.
מוציאים ומצננים כמה דקות. מסירים את החוט בזהירות ומברישים בדבש המדולל.