טארטלים מגרנולה עם יוגורט ופירות
מרכיבים:
1/2 1 כוסות שיבולת שועל אורגנית הרדוף
1/2 כוס קוקוס טחון
2 כפות גרעיני חמנייה וגרעיני דלעת
1/4 כוס שמן קוקוס
1/4 כוס דבש או סילאן
יוגורט עיזים / כבשים לפי טעמכם
פירות העונה
המלצה שלנו – אוכמניות, פטל, נקטרינה, ענבים, משמשים, קיווי, נענע לקישוט
תבנית מיוחדת לטארטים
אופן הכנה:
- מחממים תנור ל-180 מעלות
2. מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה
3. מערבבים בצלוחית נפרדת את הדבש ושמן הקוקוס עד לאיחוד מלא
4. מוזגים את הנוזל של הדבש ושמן הקוקוס על תערובת שיבולת השועל
5. ומערבבים היטב עד איחוד מושלם בין החומרים היבשים לתערובת שמן הקוקוס והדבש.
6. משמנים תבניות טארט קטנות, ומרפדים אותן בתערובת, תוך כדי דחיסה לצדדים ויצירת שוליים.
7. מכניסים לתנור ל -15 דקות, כשמוציאים מהתנור מהדקים את התערובת עוד קצת בעזרת כפית.
8. מניחים לטארטלטים להצטנן לחלוטין ומחלצים בעדינות.
9. ממלאים ביוגורט, מקשטים בפירות העונה ומגישים.
המלצה שלנו – אוכמניות, פטל, נקטרינה, ענבים, משמשים, קיווי, נענע לקישוט