עוף ברימונים
מנה עיקרית מרשימה
בטעמים חמוץ מתוק
רכז הרימונים מוסיף צבע משגע וטעם חמצמץ
לרכישת המוצרים
מרכיבים:
8 ירכיים עוף (שוקיים או כנפיים)
800 גרם תפוחי אדמה
2 כפות רכז רימונים
3 כפות רוטב צילי מתוק
2 כפות סויה
כף דבש
חצי כפית מלח
רימון
עלי טימין עלעלים צעירים
אופן הכנה:
1 מקלפים את תפוחי האדמה, חוצים לרבעים
2 מעבירים לקערה גדולה
3. מוסיפים את חלקי העוף, 2 כפות רכז הרימונים, 3 כפות רוטב צילי מתוק, 2 כפות סויה,
כף דבש וחצי כפית מלח מערבבים הכל.
4 מעבירים את כל המרכיבים לתבנית ויוצקים את הרוטב שנשאר בקערה מעל חלקי העוף.
5 מכסים בנייר כסף וצולים בחום 200 מעלות למשך שעתיים, מסירים את נייר הכסף וצולים עוד 15 דקות נוספות
מפזרים גרגרי רימון לקישוט ועלי טימין
חג שמייח