סלט תותים ותרד
סלט משגע, צבעוני וחורפי
כשהתותים בשיאם, כל שנותר להוסיף עלי תרד בייבי טריים, אגוזים ורוטב.
לרכישת המוצרים
מרכיבים:
500 גרם תותים – חתוכים לחצאים
300 גרם עלי בייבי תרד / תרד ניוזלינדי
300 גרם אגוזי מלך / פקאן סיני
חופן צנוברים
גבינת עיזים / בולגרית / רוקפור
לרוטב:
2 כפות חומץ בלסמי
1 כף רכז רימונים
2 כפות דבש / סילאן
1 כף גדושה חרדל
1/4 כוס מיץ תפוזים
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל
אופן הכנה:
מערבבים היטב את כל חומרי הגלם לרוטב – מניחים בצנצנת עד להרכבת הסלט
מכניסים את כל מרכיבים הסלט לקערה
שופכים הרוטב ומגישים מיד – בתאבון