תבשיל עדשים וקבנוס חורפי – זוהר בן לולו
מאת: זוהר בן לולו
מרכיבים:
1 בצל בינוי קצוץ
1 עגבנייה חתוכה לקוביות קטנות
500 גרם עדשים ירוקות שטופות
1 חב' קבנוס חתוך לעיגולים
1 חב' נקניקיות עוף 100% חתוך לעיגולים
3 עלי דפנה
כף שטוחה כמון
1/2 כפית פלפל שחור
כפית מלח
חופן כוסברה קצוצה
אופן ההכנה:
1. בסיר גדול מטגנים בצל עם כף שמן זית, עד שנהיה שקוף.
2. מוסיפים עגבניה קצוצה וממשיכים לטגן עד שהעגבנייה מתרככת.