שישברק
שישברק מבושלים על יוגורט חם
לרכישת המוצרים
מרכיבים:
לשישברק-
500 גרם קרפעלך תפוחי אדמה טריים / קפואים
לרוטב-
500 גרם יוגורט
2 שיני שום כתושות
מלח
מעט נענע יבשה
1.5 כפות קורנפלור
חצי כוס חלב
חופן צנוברים
אופן הכנה:
- מבשלים את הקרפעלך בסיר על פי הוראות היצרן
2. מערבבים את הקורנפלור בחלב לאיחוד
3. מבשלים בסיר את כל חומרי הרוטב תוך ערבוב מתמיד עד רתיחה
4. מניחים בצלחת מצקת מהרוטב ועליה כמות נדיבה של כיסונים.
5. מוזגים מעט שמן זית ומקשטים בעלי נענע טריים וצנוברים קלויים