• משלוח חינם עד הבית בקנייה מעל 399 ש"ח

בחרו סוג משלוח

משלוח היום  להזמנה שתתקבל עד 12:00

אנא הכנס לאזור האישי להתחברות/הרשמה

לפרטים נוספים

מהוד השרון, דרך רמתיים 36
חניה מאחור
בן גוריון 1

שורש סלרי ופטריות בכוס

לרכישת המוצרים

מרכיבים:

לקרם ארטישוק ירושלמי
1 בצל בינוני קצוץ
5 שיני שום
12 ארטישוקים ירושלמים בינוניים קלופים
1  תפוח אדמה בינוני קלוף וחתוך לקוביות
1/2כפית מלח גס
1/2כפית פלפל שחור טחון
מיכל שמנת מתוקה

שורש סלרי
שמן זית

פטריות שמפיניון
פטריות שינוקי
פטריות שיטאקי

אופן הכנה:

  1. מכינים את קרם הארטישוק: מטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים את השום ומערבבים מעט.
    2. מוסיפים את הארטישוקים הקלופים, מכניסים את קוביות תפוח האדמה, מוסיפים שמנת, מלח גס, ומבשלים עד לריכוך מלא.
    3. מעבירים את הארטישוקים למעבד מזון, טוחנים הכל עד לקבל מחית חלקה ואחידה.לקונפי שורש סלרי
    2 שורשי סלרי גדולים ויפים חתוכים לקוביות
    4-5 שיני שום שלמות
    שמן זית לכיסוי

    מניחים בסיר את קוביות שורש הסלרי ואת שיני השום, מוזגים שמן זית כדי כיסוי.
    מבשלים על להבה קטנה מאוד כ-40 דק׳.

    לשכבת הפטריות:
    מטגנים פטריות מסוגים שונים.

    צ׳יפס ארטישוק ירושלמי.

 

בונים את המנה בכוס, בשכבות