ריזוטו פטריות קינואה
לרכישת המוצרים
מרכיבים:
1.5 כוסות קינואה (רויאל / טריקולור / שחורה / אדומה)
2 בצלים קצוצים
2 חבילות פטריות שמפניון / פורטבלו / שימג׳י / מלך היער / ירדן חתוכות לרבעים
1/2 כוס שמן זית
2 שיני שום כתושות
1 גבעול תימין
מלח
פלפל
אופן הכנה:
- מכינים את הקינואה לפי ההוראות על גב האריזה2. במחבת חמה מטגנים את הפטריות עד לצבע חום
3. מוסיפים את הבצל הקצוץ וממשיכים לטגן להשחמת הבצל
4. מוסיפים שום ותימין וממשיכים לטגן עוד כדקה
5. מוסיפים את הקינואה המוכנה מתבלים במלח ופלפל ומגישים