פבלובה תותים
הקינוח שמתאים גם לפסח
מרנג עם תותים, אוכמניות, פטל
לרכישת המוצרים
מרכיבים:
4 חלבונים
300 גרם סוכר
1 כפית חומץ
2 כפיות קורנפלור
500 גרם תות שדה
פטל
אוכמניות
עלי נענע טרייה
להגשה
2 שמנת מתוקה / שמנת מתוקה צמחית
לטבעונים – פחית קרם קוקוס
אופן הכנה:
- מחממים את התנור לחום 180 מעלות
2. שמים את החלבונים בקערת מיקסר ומתחילים להקציף במהירות גבוהה
3. מוסיפים את הסוכר בהדרגה ומקציפים עד שנוצר קצף יציב
4. מוסיפים את החומץ והקורנפלור ומבליעים בקצף
5. מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה
6. מעבירים את הקצף לתבנית האפייה
7. מכניסים לתנור ומייד מנמיכים את חום התנור ל- 140 מעלות
8. אופים כשעהמכבים את התנור ומשאירים את המרנג בתוכו עד שהתנור מתקרר לגמרי,
אפשר להשאיר כל הלילה.להגשה
מקציפים שמנת מתוקה / צמחית/ קרם קוקוס
עד לקצף קשה
מכניסים למקרר
לטבעונים
מכניסים את פחית קרם הקוקוס למקרר
מוציאים, מנערים
עם כף מעבירים לקערת המיקסר את החלק הסמיך שבחלק העליון של הפחית
מקציפים עם מעט סוכרלפני ההגשה
מורחים את הקרם על המרנג הקר
מאחסנים במקפיא 10-15 דקותמקשטים בחצאי תותים, אוכמניות , פטל ועלי נענע