סלט סלק קינואה אגוזי לוז
לרכישת המוצרים
מרכיבים:
כוס קינואה לבנה
3 סלקים
חצי בצל סגול קצוץ דק
מלח, פלפל שחור
2 כפות שמן זית
כפית חומץ תפוחים או חומץ אחר שאתם אוהבים (לא חומץ רגיל)
1/2 כוס אגוזי לוז קלויים, קלופים וקצוצים
אופן הכנה:
- אופים את הסלקים בתנור עם הקליפה כשעה. מצננים קולפים וקוצצים לקוביות קטנות.
2.מבשלים את כוס הקינואה לפי הוראות היצרן.
3.מערבבים היטב את כל המרכיבים ביחד.
4. מתבלים במלח פלפל שמן זית וחומץ, מערבבים שוב, מפזרים את אגוזי הלוז ומגישים טרי.