סלט חסה אביבי
מרכיבים:
ויניגרט הדרים-
מיץ מתפוז אחד
חצי כפית מלח
1 כפית חרדל דיגון גרגירים
2 כפיות סילאן
3 כפות שמן זית
מערבבים את כל חומרי הגלם יחד עד איחוד
חזה עוף בתפוזים וחרדל-
1 חזה עוף נקי
מיץ מתפוז אחד
1 כפית גדושה חרדל דיגון גרגרים
1/2 כפית מלח
2 כפות שמן זית
לסלט-
חסה אייסברג
חסה סלנובה
פילטים של תפוז ותפוז דם
1 ראש ברוקולי מופרד לפרחים גדולים
1 אבוקדו
חופן זיתי קלמטה
חופן אגוזי מלך
אופן הכנה:
משהים את העוף במרינדה במשך כשעתיים
למחבת קרה עם מכסה מכניסים את העוף יחד עם המרינדה
מבשלים על חום גבוה מכוסה עד הלבנת חזה העוף,
הופכים וממשיכים לבשל עד אידוי של כל הנוזלים.
הופכים שוב עד קבלת צבע זהוב – צרוב
קולים את אגוזי המלך בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות למשך כ-8 דקות
חולטים את ראשי הברוקולי במים רותחים ומומלחים ומצננים
קורעים את החסה לחתיכות גדולות
פורסים את העוף לפרוסות עבות
מערבבים את כל מרכיבי המנה ומגישים