סלט בורגול רימונים
לרכישת המוצרים
מרכיבים:
100 גרם בורגול עבה
100 גרם עדשים שחורים
1 בטטה בינונית חתוכה לקוביות של 1 ס´מ
2 עגבניות קצוצות
2 מלפפונים קצוצים
1/2 בצל
1/2 חבילת פטרוזיליה קצוצה
לרוטב:
3 כפות סילאן
חצי לימון
3 כפות שמן זית
1/2 כוס גרגרי רימון
מלח
אופן הכנה:
- משרים את הבורגול במים רותחים כחצי שעה.
2. מבשלים את העדשים כ- 22 דקות במים רותחים, לסנן במסננת ולשטוף עד שהעדשים בטמפרטורת החדר.
3. אופים בתנור את קוביות הבטטה עד להשחמתן.
4. מערבבים את כל רכיבי הסלט יחדיו מלבד הרימונים.
5. מתבלים היטב, מקשטים עם גרגרי הרימון ומגישים.