מרק ראמן
מרק ראמן – ארוחה מלאה כל טוב
בגרסה נטולת הגלוטן
מרכיבים:
מתכון ל- 4 מנות
200 גרם פרגיות
רוטב סויה נטול גלוטן
200 גרם אטריות אורז של השדה ללא גלוטן
שמן זית לטיגון
6 פטריות שיטאקי מיובשות, מושרות ב- 4 כוסות מים חמים כחצי שעה
ליטר ציר מרק עוף
להגשה:
ביצים קשות שבושלו למחצה (החלמון נשאר נא) חצויות4
100 גרם נבטים סיניים
4 גבעולי בצל ירוק חתוך לפרוסות
4 עלי בקצ'וי קצוצים
מעט צ'ילי גרוס
אופן הכנה:
1. משרים את הפרגיות ברוטב סויה שעה לפחות
2. צורבים היטב את הפרגיות על מחבת עם שמן זית כ-10 דקות, לאחר הצריבה פורסים את הפרגית
3. מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן, מסננים ושוטפים
4. סוחטים את פטריות השיטאקי
5. מביאים את ציר המרק העוף לרתיחה
מרכיבים את המנה:
בקעריות עמוקות מחלקים את האטריות והפרגית
מניחים ביצה קשה חצויה
בצלי ירוק
עלי בק'צוי
נבטים סיניים
פטריות שיטאקי
יוצקים מעל את ציר מרק העוף הלוהט ומתבלים במעט צילי ורוטב סויה.