המלפפונים החמוצים של דליה ודודי דותן
דליה ודודי דותן מגלים ללקוחות המשק
את סוד המלפפונים החמוצים המעולים עם טעם של פעם, מלפפונים מבית אמא ואבא
לרכישת המוצרים
מרכיבים:
כ-25 מלפפונים טריים וקשים (כמה שנכנס לכלי תלוי בגודל המלפפון)
1 חבילה שמיר
1 פלפל ירוק חריף, חתוך ל-3 חלקים
10 שיני שום קלופות
12 כוסות מים
מלח גס
אופן הכנה:
1. לסדר המלפפונים יפה בכלי הקיבול
2. להוסיף שמיר, פלפל חריף ושיני שום.
3. לחמם המים בסיר ולהוסיף כפית גדושה מלח גס על כל כוס מים.
כשהמים חמימים (לא רותחים) מוסיפים המים לכלי עד לכיסוי מלא של המלפפונים.
4. להניח הכלי בשמש למספר ימים עד לשינוי צבע המלפפון.