אורז "אסור" עם מיקס פטריות – טל בר
מרכיבים:
1 כוס אורז אסור (שחור)
2 כוסות מים פושרים
1 חב' פטריות שמפיניון
1 חב' פטריות פורטבלו
1 חב' פטריות שיטאקי
1 חב' פטריות חורש
1 חב' פטריות שימאגי
2 כפות שמן זית
2 כפות שמנת אורז "ויטראיז"
מלח ופלפל שחור טחון
אופן ההכנה:
1. מבשלים כוס אורז + 2 כוסות מים עד לריכוך.
2. מחממים מחבת ומוסיפים 2 כפות שמן זית
3. מוסיפים את כל סוגי הפטריות – חתוכות לרצועות ומקפיצים 3-4 דקות בשמן זית.
4. מוסיפים 2 כפות שמנת אורז
5. מוסיפים מלח ופלפל
6. מניחים האורז על צלחת עמוקה ומעליה מפזרים הפטריות.
7. ניתן לקשט בבצל ירוק / עירית / צנוברים