• משלוח חינם עד הבית בקנייה מעל 399 ש"ח

בחרו סוג משלוח

משלוח ביום שישי  להזמנה שתתקבל עד 10:00

אנא הכנס לאזור האישי להתחברות/הרשמה

לפרטים נוספים

מהוד השרון, דרך רמתיים 36 בלבד

חנוכה

תפוחים מטוגנים מסוכרים

3 תפוחי עץ סמיט גדולים
לבלילה:
2 כפות סוכר לבן
1 כוס קמח לבן
1 1/2 כפיות אבקת אפייה
קורט מלח דק
1 ביצה L
3/4 כוס חלב

להגשה:
סוכר וקינמון

0/5 (0 Reviews)

מרכיבים:

  1. מוציאים את ליבת התפוחים ומקלפים אותם.
  2. פורסים לטבעות בעזרת מנדולינה.
  3. בקערה מערבבים סוכר, קמח, אבקת אפייה ומלח. מוסיפים ביצה וחלב וטורפים לתערובת חלקה ללא גושים.
  4. בסיר מחממים שמן לטיגון עמוק (170 מעלות).
  5. טובלים כל פרוסת תפוח בבלילה (מרימים את הפרוסה הטבולה בעדינות – שלא תישבר) ומטגנים בשמן החם משני הצדדים עד להשחמה, מוציאים לצלחת עם נייר סופג.
  6. מגלגלים בתערובת סוכר וקינמון ומגישים חם.
    חנוכה שמח!