• משלוח חינם עד הבית בקנייה מעל 399 ש"ח

בחרו סוג משלוח

משלוח ביום שישי להזמנה שתתקבל עד 10:00

אנא הכנס לאזור האישי להתחברות/הרשמה

לפרטים נוספים

מהוד השרון, דרך רמתיים 36 בלבד

חגי תשרי

תפוחים בקרמל

לרכישת המוצרים

מרכיבים:

7 תפוחים מסוג גרני סמית
1 כוס סוכר (200 גרם)
3 כפות מים

חופן גפרורי שקדים
פיסטוקים קצוצים

 

 

אופן הכנה:

  1. שוטפים את התפוחים ומייבשים היטב.

2. חוצים את התפוחים לחצאים ומסירים את הליבה.

3. מבשלים בסיר סוכר ומים. ממיסים את הסוכר עד שהופך להיות צמיגי. ניתן למדוד במדחום ייעודי לממתקים עד שהסוכר מגיע לטמפ' של 121 מעלות או בשיטה הידנית:
4. בעזרת כפית מטפטפים טיפה מהקרמל לכוס מים, במידה וטיפת הקרמל הפכה להיות כדורית ורכה, הקרמל מוכן. מכבים את האש.

5. טובלים כל תפוח בקרמל ומניחים על נייר אפיה או דף סיליקון.
6. ניתן ליצור שכבה עבה יותר על ידי טבילה נוספת של התפוח בקרמל.
7. זורים גפרורי שקדים ופיסטוקים קצוצים ומשאירים להתמצקות בטמפ' החדר (כשעתיים) או במקרר