תותים לבנים
לרכישת המוצרים
מרכיבים:
סלסלת תותים
100 גרם שוקלד לבן
3 כפות שמן צמחי
אופן הכנה:
- שוטפים את התותים ומייבשים היטב.
2. קוצצים את השוקולד ומכניסים לקערה שמתאימה למיקרו
3. ממיסים את השוקולד הלבן במיקרו בפולסים – תחילה 30 שניות, מוציאים, מערבבים ואם יש צורך מחממים בכל פעם עוד 10 שניות, מוציאים שוב ומערבבים, כ עד שהשוקולד נמס כולו.
4. מוסיפים כף שמן ומערבבים.
5. לוקחים תות, מחזיקים אותו בעוקץ וטובלים בשוקולד. מוציאים ומנערים עודפים.
6. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
7. מכניסים למקרר עד שהשוקולד מתייצב בחזרה ומגישים.