ריבת תפוחים עם הל
בראש השנה נהוג לאכול דבש כמובן וגם ריבת תפוחים מתקתקה
קבלו מתכון מיוחד לשנה החדשה
שנה טובה ומתוקה
לרכישת המוצרים
מרכיבים:
1 ק"ג תפוחי עץ מסוג סמית (מקולף ומחולק לשמיניות)
700 גרם סוכר
4 תרמילי הל
1 שקית סוכר וניל
מיץ מחצי לימון
אופן הכנה:
- בסיר שמים את כל החומרים
2. על אש גבוהה מבשלים תוך כדי ערבוב כ-2-3 דקות וכשזה רותח מנמיכים את הלהבה.
3. מדי פעם מערבבים עד שהתפוחים מתכווצים מעט ומקבלים צבע שחום קרמלי.
4. מעבירים לצנצנת מעוקרת מכסים בניר פרגמנט עד שמתקרר, סוגרים היטב ומכניסים למקרר.