רולדת דובדבנים טריים
הדובדבנים שלנו במשק ענקיים – כמו שזיפים
הגיעו היישר ממושב מירון
אם אתם רוצים להרשים ממש
2 דקות הכנה ורולדת הדובדבנים מוכנה
או בקערת הגשה נהדרים טריים וצוננים
בטוחים שתתמכרו
לרכישת המוצרים
מרכיבים:
עלי פילו מופרדים 4 יחידות
חמאה מומסת 30 גרם
אגוזי מלך טחונים 1/4 כוס
למלית:
גבינת ריקוטה 200 גרם
לימון 1 קליפה מגוררת
אבקת פודינג וניל 50 גרם
קורנפלור 20 גרם
סוכר 1.5 כפות
דובדבנים טריים מגולענים 250 גרם
אופן הכנה:
1. מחממים תנור ל- 180 מעלות
2. מרפדים תבנית עגולה בנייר אפייה
3. בקערה מערבבים את כל מרכיבי המלית מוסיפים את הדובדבנים בסוף.
4. מניחים עלי הפילו על משטח – מברישים בחמאה ומפזרים מעט אגוזים.
5. מורחים את המלית על החלק התחתון של עלה הפילו ומגלגלים לרולדה הדוקה,
כך עושים עם כל העלים.
6. מניחים בתבנית עגולה את הרולדות – כמו נחש
7. אופים כ- 30 דקות עד להזהבה , מצננים.