רביולי סלק
מי אמר שרביולי חייב להיות מבצק?
פרוסות דקיקות של סלק טרי במילוי גבינות
מנה צבעונית, קלילה, צמחונית ונטולת גלוטן
לרכישת המוצרים
מרכיבים:
1 סלק שלם עם קליפה
1/2 קופסת קרם פרש
3 כפות גבינת פטה מגורדת
גרידה מ-1/2 לימון
שמן זית
מלח גס
פלפל שחור גרוס
עגבניות שרי
פיסטוק קלוי וקצוץ
עלי מיקרו פטרוזיליה
אופן הכנה:
מבשלים את הסלק בקליפתו עד רכות מלאה.
קולפים ופורסים פרוסות דקות.
מערבבים יחד קרם פרש, גבינת פטה, גרידת לימון ומעט פלפל שחור.
מניחים במרכז כל פרוסת סלק מעט מתערובת הגבינות ומקפלים לחצי.
משאריות הסלק חותכים קוביות קטנות.
מגישים, מתבלים ומקשטים ב- קרם פרש, מלח גס, פלפל שחור גרוס, גרידת לימון, קוביות סלק,שמן זית, עלי מיקרו פטרוזיליה פיסטוק ו"שחלות" עגבניות שרי