קרקר מלא כל טוב
קרקר מלא כל טוב
קראנצי וממכר
לרכישת המוצרים
מרכיבים:
1 כוס גרעיני חמניה
1/2 כוס גרעיני דלעת
1/2 כוס זרעי צ׳יה
1/2 כוס זרעי פשתן
1/2 כוס שומשום
1/4 כוס פרג טחון
100 גר׳ קמח חומוס
1 כף מלח
חצי כפית פלפל
כפית זעתר
כוס וחצי מים רותחים
1/2 כוס שמן זית קורינייקי
1/3 כוס טחינה גולמית
אופן הכנה:
מערבבים את כל סוגי הגרעינים, הזרעים, קמח החומוס, המלח, הפלפל והזעתר.
מוזגים את המים הרותחים ושמן הזית לקערה ומערבבים היטב.
מוסיפים את הטחינה וממשיכים לערבב לקבלת תערובת אחידה.
משטחים בתבנית למשטח דק ואחיד (בעזרת כף)
התערובת מספיקה ל-2 תבניות
אופים כשעה בטמפ׳ של 180 מעלות.
מוציאים מהתנור ומאחסנים רק לאחר קירור מלא