קרפצ'ו סלק – עדית גרופית מרדכי
מרכיבים:
3 סלקים בינונים
חופן ארוגולה
חופן אגוזי מלך קלויים / פיסטוקים קלופים קלויים
100 גרם גבינה בולגרית משובחת מסוג המאירי
מעט שמן זית
מלח אטלנטי
סוכר דמררה
רוטב בלסמי מצומצם
אופן ההכנה:
1. עוטפים את הסלקים בנייר כסף ומבשלים בחום של 200 מעלות כשעה בתנור, (צריך שיישארו אל דנטה) .
2. פורסים הסלק לפרוסות דקות רצוי במנדולינה.
3. מסדרים יפה על צלחת הגשה כמו דומינו
4. מפזרים מעל עלי ארוגולה, מפוררים גבינה בולגרית, אגוזים
זורים מעט שמן זית, מלח, סוכר ורוטב בלסמי מצומצם בנדיבות.
אגב …. זה מצטלם מהמם!!!