קרם קוקוס על אננס
קינוח מושלם גם לטבעונים
לרכישת המוצרים
מרכיבים:
צולים בגריל (250 מעלות חום עליון) טבעות אננס
מכינים את הקרם:
2 פחיות קרם קוקוס
2-3 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה:
שמים את פחיות קרם הקוקוס במקרר למשך הלילה.
במהלך הלילה החלק השומני של הקוקוס יתייצב.
פותחים את פחיות קרם הקוקוס, ומוציאים מהן בעזרת כף רק את החלק הלבן והיציב – רובו יצוף למעלה וחלק יהיה בין הנוזלים השקופים.
מעבירים את החלק הלבן והיציב מ-2 הפחיות לקערה
מוסיפים את אבקת סוכר ובעזרת מטרפה טורפים את המרכיבים במשך 20-30 שניות לקבלת קצפת חלקה
מזליפים על האננס את הרוטב
קינוח מושלם גם לטבעונים