• משלוח חינם עד הבית בקנייה מעל 399 ש"ח

בחרו סוג משלוח

משלוח ביום ראשון להזמנה שתתקבל עד 10:00

אנא הכנס לאזור האישי להתחברות/הרשמה

לפרטים נוספים

מהוד השרון, דרך רמתיים 36 בלבד

קציצות קיפודים

לרכישת המוצרים

מרכיבים:

מצרכים לרוטב:
5-6 שיני שום כתושים
4 כפות גדושות רסק עגבניות
2 כפות פפריקה אדומה מתוקה (אפשר לשלב עם חריפה- לפי הטעם)
1 ליטר מים

לקציצות קיפודים:
500 גרם בשר בקר או עוף טחון
כוס אורז בסמטי או פרסי, שטוף ומסונן
חופן פטרוזיליה קצוצה דק
1 בצל קטן קצוץ דק דק
1 זוקיני מגורד
2 שיני שום כתושים
כפית פפריקה מתוקה
מעט צ'ילי חריף (לפי הטעם לא חובה)
2 כפות שמן זית
מלח / פלפל שחור

אופן הכנה:

  1. מערבבים את כל מצרכי הקציצות לתערובת אחידה ומגלגלים לכדורים שמנמנים.
    2. מחממים שמן בסיר רחב, מקפיצים מעט את השום ומוסיפים את הרסק, מערבבים מעט ויוצקים את המים.
    3. מתבלים במלח/פלפל שחור
    מרווחים את הקציצות בסיר, כי לתת להן לתפוח, כשהאורז סופג את המים…
    5. לא מכסים. שימו לב גובה המים צריך להיות כחצי מגובה הקציצות.
    6. מביאים את הסיר רתיחה על להבה בינונית לא מכוסה. (כ-5 דקות)
    7. לאחר מכן, מכסים את הסיר, מנמיכים ללהבה נמוכה ומבשלים במשך 45 דקות.
    מומלץ לא לפתוח את הסיר בכל זמן הבישול.
    מגישים חם