• משלוח חינם עד הבית בקנייה מעל 399 ש"ח

בחרו סוג משלוח

משלוח ביום שישי  להזמנה שתתקבל עד 10:00

אנא הכנס לאזור האישי להתחברות/הרשמה

לפרטים נוספים

מהוד השרון, דרך רמתיים 36 בלבד

קציצות בשר סלק ורימונים

לכבוד ראש השנה
קבלו מתכון מנצח למנה עיקרית יפיפיה

0/5 (0 Reviews)
לרכישת המוצרים

מרכיבים:

לקציצות
1 ק”ג בשר בקר טחון (ניתן להחליף חצי מהכמות בבשר כבש)
2 יח’ בצל לבן
2 כפות שמן זית מסיק קיבוץ מגל
4 שיני שום
1 יח’ סלק
3 כפות פירורי לחם
1 יח’ ביצה
בהרט
מלח ופלפל

לנוזל הבישול
3 כפות שמן זית מסיק קיבוץ מגל

1 בצל לבן
4 שיני שום
1 חב’ מנגולד (עלי סלק)
3 יח’ סלק מבושל
3 כוסות ציר עוף
6 כפות רכז רימונים
3 כפות סילן או דבש ענבים
בהרט
מלח ופלפל
גרעיני רימון

אופן הכנה:

הקציצות:
קולפים את הבצל והשום וקוצצים קטן
קולפים את הסלק ומגרדים בפומפיה דקה
מערבבים יחד את הבשר, הירקות, פירורי הלחם, הביצה והתיבול
מכדררים לקציצות.
מכינים את הרוטב:
מטגנים את השום והבצל בשמן זית, בינתיים חותכים את הסלקים המבושלים לקוביות קטנות ומוסיפים לסיר.
חותכים את עלי המנגולד ומוסיפים לתערובת.
מוזגים 3 כוסות ציר עוף
מוסיפים את רכז הרימונים, הסילאן, הבהרט ומתבלים במלח ופלפל.
מביאים לרתיחה.
מכניסים את הקציצות לרוטב מבשלים כחצי שעה.
מוסיפים את גרגרי הרימון מעל ומגישים חם