קיש פטריות ללא גלוטן
לרכישת המוצרים
מרכיבים:
4 סלסלות פטריות
1 חב׳ בצל ירוק
4 בצלים גדולים
4 ביצים
250 גר׳ גבינה קשה מגוררת
1 קוטג׳
1/2 כוס קמח ללא גלוטן (קינואה, חומוס)
שמן זית לטיגון הבצלים והפטריות
כף מלח
פלפל
אופן הכנה:
- קוצצים את הבצלים כולל הבצל הירוק ומטגנים.
2. פורסים את הפטריות וכשהבצל שקוף מוסיפים את הפטריות
3.מטגנים עד שהפטריות מתרככות.
4. מתבלים במלח ופלפל.
5. מכבים את האש ונותנים לתערובת להצטנן.
6. מוסיפים את הביצים, הגבינה המגוררת, הקוטג ומערבבים.
7. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב עד שאין גושים.
8. יוצקים את המסה לתבנית אפיה (או לתבנית עם שקעים) ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות
9. עד שהפשטידה מזהיבה למעלה (חצי שעה עד 40 דק׳).