ציזיקי טעים ויפיפיה
לרכישת המוצרים
מרכיבים:
4-5 מלפפונים מוצקים
1/2 כפית מלח גס
מיכל יוגורט כבשים (גבינות משק יעקבס)
2-3 גבעולי שמיר, קצוצים דק
1-2 שיני שום, קלופות וכתושות
כפית מיץ לימון
מלח דק, לפי הטעם
מקשטים בפרחי מאכל
אופן הכנה:
מגררים את המלפפונים בפומפייה, מעבירים לקערה ומפזרים מעליהם מלח גס.
מעסים היטב ומשהים כ- 5 דקות.
סוחטים את המלפפונים.
מעבירים את המלפפונים לקערה.
מוסיפים את היוגורט והשמיר ומערבבים.
מוסיפים את השום הכתוש ומיץ הלימון
מקשטים בפרחי מאכל
הצזיקי נשמר יומיים-שלושה במקרר