• משלוח חינם עד הבית בקנייה מעל 399 ש"ח

בחרו סוג משלוח

משלוח היום להזמנה שתתקבל עד 12:00

אנא הכנס לאזור האישי להתחברות/הרשמה

לפרטים נוספים

מהוד השרון, דרך רמתיים 36 בלבד

ארוחת בוקר

פלוט זיתים

פלוט ריחני טרי
שמן זית ליד ומלח גס
פתיחה נפלאה לכל ארוחה

0/5 (0 Reviews)
לרכישת המוצרים

מרכיבים:

540 גרם (¼2 כוסות) מים קרים
50 גרם שמרים טריים
500 גרם קמח רגיל
150 גרם  קמח שיפון מלא
25 גרם מלח
30 מ"ל שמן זית
400 גרם זיתים מגולענים איכותיים
250 גרם גבינת קשקבל
1 שן שום כתושה
50 גרם קמח דורום ((או סולת) לספיגת נוזל הזיתים

 

אופן הכנה:

  1. יוצקים מים לקערת מיקסר, מפוררים פנימה את השמרים ומערבלים. מוסיפים קמחים, מערבלים ומוסיפים מלח ושמן. מערבלים לאיחוד החומרים לבצק.
    לשים את הבצק כ-10 דקות.
    2. מערבבים זיתים, גבינה, שום וקמח דורום.
    3. מוסיפים את תערובת הזיתים והגבינה לבצק.
    4. יוצרים כדור ומניחים בקערה מכוסה לתפיחה ראשונה של כ-20 דקות.
    5. מקמחים משטח עבודה, מרדדים את הבצק למלבן ברוחב 30 ס"מ ועובי 4-3 ס”מ.
    6. חותכים לרצועות ומניחים בתבניות אפייה מרופדות בנייר אפייה.
    7. מתפיחים עוד כ-30 דקות.
    8. מחממים תנור ל-200 מעלות.
    9. אופים 15 דקות, או עד שהמקלות זהובים.
    10. מברישים אותם בשמן זית בעודם חמים.