פולנטה פטריות
מגוון הפטריות אצלנו כ״כ עשיר,
זה עשה לנו חשק, להכין מנה חורפית מנחמת, של פולנטה עם ראגו פטריות.
אז איך מכינים?
לרכישת המוצרים
מרכיבים:
פולנטה
פטריות שמפיניון, פורטבלו
שמן זית
עלי טימין
מלח ופלפל
אופן הכנה:
מבשלים פולנטה על פי הוראות היצרן ויוצקים לכלי הגשה אישיים.
מקפיצים במחבת עם שמן זית איכותי, כמה סוגי פטריות, מוסיפים מלח פלפל וקצת עלי טימין.
שמים כ-2 כפות ראגו פטריות מעל הפולנטה.
מגישים חם.