• משלוח חינם עד הבית בקנייה מעל 399 ש"ח

בחרו סוג משלוח

משלוח היום להזמנה שתתקבל עד 12:00

אנא הכנס לאזור האישי להתחברות/הרשמה

לפרטים נוספים

מהוד השרון, דרך רמתיים 36
חניה מאחור
בן גוריון 1

פבלוב פטריות

לרכישת המוצרים

מרכיבים:

3 כוסות אורז יסמין/ בסמטי
5 דפי פילו
2 סלסלות פטריות שמפיניון
4 בצלים לבנים גדולים פרוסים
1 כוס גזר מגורר
1 כוס שזיפים מיובשים / משמשים מיובשים קצוצים
600 גרם ערמונים קצוצים גס
1 כף מלח
3 כפיות כורכום
קורט פלפל שחור
שמן זית

אופן הכנה:

  1. במחבת עם מעט שמן מטגנים את הבצלים הפרוסים עד להזהבה והשחמה טובה.
    2. מוסיפים את הגזר, הפטריות והערמונים הקצוצים והשזיפים / משמשים המיובשים, מבשלים עוד כמה דקות ומורידים מהאש.
    3. בסיר בינוני עם 3/4 גובה הסיר מים רותחים מוסיפים כף אחת של מלח ו 2 כפיות של כורכום.
    4. מערבבים עד שהנוזל יצבע צהוב.
    5. מוסיפים 3 כוסות אורז שטופים ומסוננים מראש ונערבב.
    6. מערבבים מידי פעם בעדינות מבלי לשבור את האורז, מבשלים את האורז במי כורכום למשך 5 דקות. (חצי בישול) הוא ימשיך להתבשל בתנור.
    7. מוציאים את האורז, מסננים ועוברים להרכבת העוגה.
    8. מערבבים בקערה קטנה 1/3 כוס שמן וכפית כורכום. משמנים סיר גחנון בינוני עם שמן הכורכום.
    9. מקפלים דפי פילו לצורת משולש ומסדרים אותם כך שהשפיץ בתחתית ואחד ליד השני בצורת פרח.
    10. משמנים שוב את דפי הפילו בשמן כורכום, מניחים שכבה נדיבה של אורז בתחתית ומהדקים היטב.
    11. על האורז מניחים את הירקות שהוכנו מראש ומהדקים.
    12. מעל מוסיפים את שאר האורז שלנו ומהדקים היטב.
    13. עוטפים את האורז בדפי הפילו כעלי כותרת ומהדקים שוב.
    14. משמנים שוב בשמן כורכום.
    15. מכסים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 45 דקות ואז בלי מכסה חצי שעה נוספת, עד השחמה יפה של דפי הפילו.
    16. מוציאים מהתנור והופכים על צלחת בעדינות.
    17. פורסים כמו עוגה.