ענני גרניטה אבטיח
קיץ
חם
האבטיחים בשיאם
רעיון מדליק לגרניטה אבטיח
סורבה, ברד, גרניטה
כל פרי מקבל את המרקם המושלם עבורו
עננים ורודים בצלחת
לרכישת המוצרים
מרכיבים:
1.5 ק"ג אבטיח
60 גרם סירופ ג'ינג'ר
2 ליים
1/2 חבית נענע טריה
חופן פיסטוק טבעי
8 כפות יוגורט
אופן הכנה:
1. חותכים גס את האבטיח לקוביות
2. קוצצים את הגינג'ר
3. מגרדים את קליפת הליים + מיץ ליים
4. מוסיפים את כל המרכיבים לשקית אטומב ומכניסים למקפיא ל- 8 שעות
5. לפני הגשה קוצצים את הנענע במעבד מזון
מוציאים מהמקפיא את השקית עם האבטיח מוסיפים למעבד המזון – עד שהאבטיח הופך לשלג ורוד
6. מגישים ל גבי יוגורט טרי + פיסטוקים טבעיים קצוצים ומוסיפים מעט מסירופ הג'ינגר