• משלוח חינם עד הבית בקנייה מעל 399 ש"ח

בחרו סוג משלוח

משלוח היום  להזמנה שתתקבל עד 12:00

אנא הכנס לאזור האישי להתחברות/הרשמה

לפרטים נוספים

מהוד השרון, דרך רמתיים 36 בלבד

עופיונים בענבים על מצע פריקה מתכון לראש השנה

לרכישת המוצרים

מרכיבים:

1 עוף שלם
למשרה
6 כפות רוטב סויה
6 כפות דיבס דבש ענבים או סילאן
2 שיני שום כתוש
2 אשכולות גדולים של ענבים אדומים
לפריקה
2 כפות שמן זית
1 בצל סגול
1 כף צנוברים
2 שיני שום
2 כוסות פריקה
1 כף בהרט
4 כוסות מים רותחים
מלח ופלפל

אופן הכנה:

  1. מערבבים את רוטב הסויה, דבש הענבים והשום, משרים את העוף
    במשך כמה שעות.
    2. מעבירים את העוף עם המשרה לתבנית אפיה וצולים בתנור שחומם מראש
    ל- 160 מעלות במשך כשעה. מוסיפים את אשכולות הענבים וממשיכים לצלות
    כשעה נוספת.
    במהלך הצלייה יש לבזוק, מידי פעם, מנוזלי המשרה על העוף.
    3. קוצצים את הבצל ומאדים בסיר עם שמן זית.
    כותשים את השום ומוסיפים לבצל ומאדים.
    4. מוסיפים את הפריקה, הצנוברים והבהרט ומערבבים.
    5. מוסיפים את המים הרותחים ומתבלים במלח ובפלפל.
    6. מסדרים בצלחת הגשה את הפריקה ומעליה מניחים את העוף.