• משלוח חינם עד הבית בקנייה מעל 399 ש"ח

בחרו סוג משלוח

משלוח ביום ראשון להזמנה שתתקבל עד 10:00

אנא הכנס לאזור האישי להתחברות/הרשמה

לפרטים נוספים

מהוד השרון, דרך רמתיים 36 בלבד

חגי תשרי

עוף בזעתר ורימונים

לרכישת המוצרים

מרכיבים:

5 יחידות ירכי עוף
3 בצלים לבנים חתוכים לקוביות גסות
2 רימונים מפורקים לגרגרים
2 כפות רכז רימונים
חרדל דיגון
(1 אריזת ערמונים קלופים וקלויים – לבחירה)

2 כפות רוטב סויה
ציר מרק (או מים רותחים עם מרק עוף)
1/4 כוס שמן זית
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
2-3 ענפי זעתר

אופן הכנה:

  1. נחמם מראש תנור  על חום  120-150 מעלות טורבו.
    2. נשמור בצד מעט רימונים.
    3. נניח את הכרעיים בקערה עמוקה ונמרח אותן היטב ברכז הרימונים והחרדל דיז׳ון ונניח בצד.
    4.  בסיר רחב (גדול ועמוק שיכול להיכנס לאפייה בתנור) ניצוק שמן זית, נחמם ונוסיף את הבצל עד להזהבה.
    5. בזמן שהסיר על האש, נוציא את הבצל מהסיר ונסנן  – נניח בצד.
    6. נוסיף עוד 2-3 כפות שמן זית, נניח את העופות בסיר ונצרוב אותם היטב מכל הכיוונים.
    7. בסיום הצריבה נוסיף מעליהם את הבצל המטוגן, הרימונים המפורקים (וערמונים אם בחרתם להוסיף כאלה למתכון),
    8. נמלא בציר מרק כך שהמים יגיעו עד לגובה העופות.
    9. נביא לרתיחה, נוסיף את רוטב הסויה, המלח, הפלפל הגרוס, נטעם ונתקן טעמים.
    10. נכניס את הסיר מכוסה לתנור לשעה וחצי עד שעתיים עד שהעוף יהפוך רך ויתפרק מהעצם.
    11. לפני ההגשה מומלץ להסיר את המכסה ולהשחים מעט את העופות למשך של 15-20 דקות אפייה.
    12. להגשה נפזר את גרעיני הרימונים ועלים טריים של זעתר.