עוגת כל טוב הארץ
ט"ו בשבט הגיע חג לעצים ולפרחים
לכל מי שאוהב פירות יבשים
עוגה קלה להכנה ועשירה בטעמים וצבעים
לרכישת המוצרים
מרכיבים:
150 גרם אגוזים מסוגים שונים: אגוזי מלך קלופים, פקאן, לוז, פיסטוק, שקדים מולבנים
200 גרם פירות יבשים מסוגים שונים: משמשים, חמוציות, צימוקים, פאפאיה, אננס, תאנים
5 כפות סוכר דמררה
7 כפות קמח תופח
2 ביצים
לקישוט
כף שומשום
2 כפות גרעיני חמניה
אופן הכנה:
- מניחים בקערה רחבה את כל החומרים ומערבבים
2. מעבירים לתבנית משומנת ומשטחים
3. מפזרים מעל שומשום וגרעני חמניה
4. בתנור שחומם מראש אופים בחום 180 מעלות במשך 35 דקות, עד שהעוגה מזהיבה
5. מצננים את העוגה היטב, פורסים לפרוסות דקיקות