עוגת באונטי לפסח
לרכישת המוצרים
מרכיבים:
מרכיבים לתבנית 20 ס"מ על 20 ס"מ:
תחתית:
4-6 מצות
1 כוס חמאת בוטנים חלקה
1/2 כוס סירופ מייפל טבעי
ציפוי שוקולד:
200 גרם שוקולד מריר
1/4 כוס חלב צמחי
קישוט:
1-2 כפות חמאת בוטנים, מומסת
20 גרם שוקולד מריר, מומס
חצאי בוטנים
אופן הכנה:
- מחממים את חמאת הבוטנים במיקרוגל, אם היא לא חלקה ונוזלית.
2. מוסיפים את המייפל לחמאת הבוטנים ומחממים על באן מרי עד שהתערובת הופכת לקרמית.
3. מכינים את השוקולד: שמים בקערה את השוקולד והחלב הצמחי ומחממים במיקרוגל או על באן מרי. מערבבים עד שמתקבלת תערובת חלקה, מבריקה וסמיכה.
4. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
5.מניחים מצה ועליה מוזגים קרם חמאת בוטנים, מניחים מצה נוספת ועיה מוזגים קרם שוקולד וחוזר חלילה.
6. מסיימים עם קרם חמאת בוטנים,מכניסים למקפיא לכ-3 שעות
7. שולפים את החטיף מהתבנית. טובלים סכין במים רותחים, מנגבים וחותכים.
8. מקשטים בזילופי חמאת בוטנים ושוקולד ומגישים. שומרים במקרר.