סקלופיני עוף – מתכון עם תפוחים מקורמלים ורימון
לרכישת המוצרים
מרכיבים:
1 חזה עוף פרוס וחצוי
1 תפוח עץ גראנד סמיט
1 כף שמן זית
1 כפית סוכר חום
2 כפות יין שרי/ פורט / ליקר
2 כפות רכז רימונים
מעט קינמון טחון
מלח ופלפל
גרעיני רימון
אופן הכנה:
מתבלים את חזה העוף במלח ופלפל.
במחבת חמה עם שמן זית צורבים את חזה העוף ומניחים בצד.
חותכים את התפוח לקוביות, מוסיפים למחבת ומאדים כדקה.
מוסיפים את הסוכר החום ומערבבים עד המסה מלאה.
מוסיפים את יין השרי, רכז הרימונים והקינמון ומרתיחים כדקה.
מתבלים במלח ופלפל.
מחזירים את חזה העוף עד לבישול מלא ומוסיפים את גרעיני הרימון
למספר שניות ומגישים.