סלט שעועית ברוקולי עם רוטב טעים במיוחד
ההמלצה שלנו ליום העצמאות סלט רענן עם שעועית, ברוקולי ושאר אגוזים בתוספת גבינות ורוטב שכולם ישאלו עליו…..
לרכישת המוצרים
מרכיבים:
שקית שעועית קפואה – 2 דקות במים רותחים ולקרר
2 סלסילות פטריות שמפיניון טריות
ברוקולי 2 פרחים גדולים
חופן שומשום קלןי
חופן אגוזי מלך קלויים
חופן פקאנים קלויים
גבינת עיזים – סנט מור , קממבר
שמן זית
לרוטב:
חרדל -2 כפות
מיונז -6 כפות
חומץ – לפי טעם אישי – טיפה
פלפל שחור גרוס
מעט מלח
מיץ לימון מ – 2 לימונים
שום כתוש – 6 שיניים
דבש – 3 כפות גדושות
אופן הכנה:
1. חולטים שעועית קפואה – 2 דקות במים רותחים ולקרר
2. חותכים פטריות וברוקולי – מקפיצים על מחבת חמה עם כף שמן זית
3. מורידים מהאש – מעבירים לצלחת הגשה
4. מפזרים מעל – שומשום, אגוזי מלך ופקאנים.
5. מוסיפים את הרוטב
6. בצד פורסים גבינות רכות
חג שבועות שמח