סלט אנדיב סברס וסנט מור
לרכישת המוצרים
מרכיבים:
1 סברס
חופן עלי מיקרו רוקט
אנדיב
חופן גרעיני חמניה
לבבות חסה
גבינת סנט מור
לרוטב:
1/2 תפוח עץ מסוג סמיט
250 מ"ל חומץ בן יין לבן
1 כפית סוכר חום
1 כפית מלח
1 כפית חרדל דיגון
100 מ"ל שמן זית
אופן הכנה:
מכינים את הרוטב:
1. קוצצים 1/2 תפוח לקוביות קטנות
טוחנים במעבד מזון את כל מרכיבי הרוטב מלבד שמן הזית
את שמן הזית מזלפים באיטיות תוך כדי ערבוב, מקררים
מרכיבים את הסלט
מפרקים את עלי האנדיב ומסדרים בצלחת עם לבבות החסה ועלי המיקרו רוקט
חותכים את הסברס לקוביות גדלות ומניחים מעל
חותכים טבעות מגבינת הסנט מור ומסדרים בצלחת
מפזרים מעל גרעיני חמניה
מוזגים את הרוטב
מערבבים בעדינות ומגישים מיד