סביצה הדרים ושומר
מתגעגעים כבר לריח הים? לחופש?
סביצה דג בתוספת הדרים, שומר ועלי מיקרו
ארוחה קלה ונפלאה לימים טובים
לרכישת המוצרים
מרכיבים:
300 גרם פילה דג מוסר ים, חתוך לקוביות בעובי 2 ס"מ
2 שומר פרוס דק לאורך
6 זיתים טאסוס מגולענים
1 אשכולית אדומה מפולטת
1 אשכולית צהובה מפולטת
1 תפוז מפולט
עלי מיקרו רוקט – עלעלים ירוקים
מיץ מלימון טרי
שמן זית 2 כפות
מלח ים
פלפל שחור
אופן הכנה:
- מכינים את הרוטב – מערבבים מיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל.
2. מניחים על צלחת גדולה דג פילה, זיתים, שומר דק, אשכוליות, תפוזים, עלי מיקרו רוקט
3. לפני הגשה שופכים מעל את הרוטבארוחה נפלאה בטעם וריח ים