סביצ'ה דג בטעם קיץ
מנה קלילה ונפלאה לימי הקיץ
דג כבוש בלימון עם תוספות מדליקות
לרכישת המוצרים
מרכיבים:
2 חתיכות פילה דג לברק / דניס בלי העור
1 מנגו חתוך לקוביות
1 אגס חתוך לקוביות
4 ליצ'י טרי ומקולף
1 סלק מבושל חתוך לקוביות
גינג'ר טרי קצוץ -חתיכה
עלעלים מיקרו כוסברה
3 כפות שמן זית
2 ליים
פלפל צי'לי
מלח אטלנטי גס
אופן הכנה:
1. בקערה מערבבים שמן זית וג'ינג'ר קצוץ
2. מוסיפים את המנגו, הסלק, האגס , הליצ'י
3.חותכים את פילה הדג לקוביות בגודל 1 ס"מ מעבירים לקערה.
4. יוצקים מיץ ליים + מלח
5. מוסיפים עלי מיקרו פטרוזיליה מעט צ'ילי אדום ומגישים מיד.