נתח חקלאים צרוב עם רוטב גבינות
לרכישת המוצרים
מרכיבים:
נתח חקלאים
לרוטב הגבינה:
1 שמנת לבישול
25 גרם חמאה
3 שיני שום
4 כפות גבינת קשקבל מגוררת
3 כפות גבינת פרמז'ן / פקורינו מגוררת
חופן פקאנים קלויים
—
אופן הכנה:
צורבים את נתח החקלאים על מחבת פסים
רוטב הגבינה –
ממיסים את החמאה.
מטגנים שניות את השיני שום.
מוסיפים את השמנת עד רתיחה – מנמיכים את האש.
מוסיפים את הגבינות
מעלים את האש תוך כדי ערבוב עם הבועה להנמיך עד קבלת רוטב סמיך ואחיד.
מגשים את נתח החקלאים עם רוטב הגבינה ופקאנים