• משלוח חינם עד הבית בקנייה מעל 399 ש"ח

בחרו סוג משלוח

משלוח ביום שישי להזמנה שתתקבל עד 10:00

אנא הכנס לאזור האישי להתחברות/הרשמה

לפרטים נוספים

מהוד השרון, דרך רמתיים 36 בלבד

ניוקי עם נגיעות זוקיני – ורדה דותן

מרכיבים:
ניוקי דה צ'יקו  500 גר

3 שיני שום קצוצות

1/2 בצל בינוני קצוץ

עגבנייה בינונית מקולפת בעזרת סכין חדה וחתוכה לקוביות

1 זוקיני חתוך לג'וליינים דקים, בלי החלק המרכזי. (לא לקלף את הזוקיני!)

מלח, פלפל שחור לפי הטעם

שמן זית  3-4 כפות

אופן ההכנה:

1.להכין את הניוקי לפי הוראות היצרן, אבל.. אני ממליצה להשאיר ברתיחה עוד מספר דקות,
כדי שהניוקי יהיו רכים יותר ונעימים, ממליצה לא להוסיף מלח בזמן הבישול.

  1. במחבת גדולה וכבדה לחמם שמן זית, בצל ושום למספר דקות, חשוב לא להשחים.
  2. להוסיף למחבת את קוביות העגבניות, להמשיך לטגן עוד מספר דקות,
    לערבב בעדינות רבה כדי לא ליצור עיסה.

4.להוסיף את הניוקי המסונן ולטגן עוד מספר דקות, לערבב בעדינות.

  1. להוסיף מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
  2. להעביר לקערת הגשה נאה -להניח מעל הניוקי את הזוקיני
  3. ליצוק מעל הניוקי שמן זית נוסף ולהגיש.
0/5 (0 Reviews)