מילפיי כרוב
לרכישת המוצרים
מרכיבים:
1 כרוב לבן בינוני
1/2 חבילת פיקורינו מגורד
1/2 חבילת מוצרלה מגורדת
1/2 כוס שמן זית
2 שיני שום כתושות
מלח ופלפל
1/2 חבילת פטה
אופן הכנה:
- חולטים את הכרוב ומפרידים את העלים
2. מרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפיה
3. מערבבים בקערה את שמן הזית והשום הכתוש
4. מניחים בתבנית שכבה של עלי כרוב ומורחים עליהם שמן ושום,
מפזרים מעט מלח ופלפל. מפזרים מהגבינות המגורדות ומניחים שכבה נוספת של כרוב וחוזר חלילה
5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-165 מעלות למשך כ-45 מעלות
6. מוציאים, מצננים ומניחים מעל תבנית נוספת בגודל זהה עם משקולות (ליצירת לחץ),
7. מכניסים למקרר ללילה.
8. מוציאים, פורסים ומגישים עם פטה מפוררת מעל.
—