טפיוקה קיצית
מתכון משמח
קליל עם פירות קיצים
מרענן וטעיםקינוח
לרכישת המוצרים
מרכיבים:
טפיוקה
קרם קוקוס
לימון
מלון
אוכמניות
פטל טרי
ענבים
סברס
נענע
סירופ מייפל
אגבה
אופן הכנה:
1 כוס גרגירי טפיוקה (מכוס אחת נקבל קערה גדולה של טפיוקה)
5 כוסות מים רותחים בסיר
לשפוך את הגרגירים כשהמים רותחים ולבחוש מדי פעם עד שהגרגירים הלבנים נהיים שקופים כ20-30 דק׳.
להוסיף חצי כוס סוכר + פחית קרם קוקוס.
לערבב עד איחוד.
להוריד מהאש.
לגרד כפית גרידה מלימון אחד
לערבב
לקרר את הטפיוקה במקרר לפחות שעתיים לפני הגשה
הטפיוקה הופכת להיות סמיכה.
לפני הגשה – חותכים פירות העונה ומקשטים עם סברס, ענבים, מלון, אבטיח, אוכמניות, פטל
סירופ מייפל או סירופ אגבה ישלימו את השחיתות