• משלוח חינם עד הבית בקנייה מעל 399 ש"ח

בחרו סוג משלוח

משלוח היום להזמנה שתתקבל עד 12:00

אנא הכנס לאזור האישי להתחברות/הרשמה

לפרטים נוספים

מהוד השרון, דרך רמתיים 36 בלבד

טארט תפוחים מנצח

טארט תפוחים לראש השנה
עוגה נפלאה לשנה חדשה
עם קרם שקדים טעים במיוחד

0/5 (0 Reviews)
לרכישת המוצרים

מרכיבים:

תבנית טארט בקוטר 24 ס"מ
5 תפוחים בצבעים שונים (סמיט, פינק לייידי, חרמון )
חתוכים  לפרוסות דקות
בצק פריך
180 גרם קמח לבן
50 גרם סוכר
125 גרם חמאה
1 ביצה בגודל M

קרם שקדים
100 גרם חמאה רכה
100 גרם סוכר
100 גרם אבקת שקדים
1 כף קמח
קורט מלח
(ניתן להוסיף תבלינים)

גרגרי רימון

אופן הכנה:

  1. במיקסר עם וו גיטרה מערבלים קמח, סוכר וחמאה קרה חתוכה לקוביות לקבלת מרקם חולי.
    2. מוסיפים ביצה ולשים (אפשר בידיים) רק עד קבלת בצק.
    3.  מרדדים את הבצק בין 2 ניירות פרגמנט לקוטר מעט יותר גדול מקוטר התבנית ומכניסים למקרר עד התייצבות הבצק
    4. מעבירים את הבצק לתבנית הטארט ומורידים עודפי בצק.
    5. מכניסים את הקילתית למקפיא.

    קרם שקדים –
    1. טורפים יחד חמאה וסוכר לקבלת מסה בהירה
    2. מוסיפים את הביצה וטורפים עד איחוד מלא
    3. מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים לקבלת מסה אחידה

    מוציאים את הקלתית מהמקפיא
    מניחים בתוכה את קרם השקדים ומשטחים על גבי הקלתית
    מסדרים את פרוסות התפוחים  כמה שנכנס, תלוי בגודלם של התפוחים.

    אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות (טורבו) כ-45 דקות.
    מפזרים גרגרי רימון לפני הגשה

    שנה טובה ומתוקה