דלעת ערמונים מלאה כל טוב המשק
דלעת ערמונים מלאה כל טוב בהשראתו של גדי
תמיד מפתיעה בצבעים, במרקמים ובטעמים
מרכיבים:
4 דלעת ערמונים
3 זוקיני בינוני
2 פטריות שמפיניון
10 כפות קרם קוקוס
2 פטריות פורטבלו
1/2 כף ג'ינגר מגורר
6 אגוזי קשיו קלויים
4 כפות שמן זית
קורט מלח
קורט פלפל שחור
אופן הכנה:
1. לשטוף את הדלעות ולחצות לאורכן.
2. להוציא את הגרעינים עם כפית.
3. למרוח את פנים הדלעות בשמן זית.
למילוי :
4. לחתוך את הזוקיני לקוביות עם הקליפה.
5. לחתוך הפטריות לקוביות.
6. על מחבת רותחת בוזקים שמן זית, מקפיצים זוקיני עד לחריכה
ומסירים.
7. חוזרים על התהליך עם הפטריות.
8. מוסיפים זוקיני למחבת הכולל את הפטריות, בוזקים מלח,
פלפל , ג'ינג'ר מגורר ואגוזי קשיו עם 6 כפות חלב קוקוס.
9. ממלאים את הדלעות בתערובת ,מוסיפים כפית חלב קוקוס
לכל חצי דלעת.
10. מכניסים לתנור ל- 20 דקות , חום 180 מעלות
עד שהדלעות רכות מבפנים.