• משלוח חינם עד הבית בקנייה מעל 399 ש"ח

בחרו סוג משלוח

משלוח ביום שישי להזמנה שתתקבל עד 10:00

אנא הכנס לאזור האישי להתחברות/הרשמה

לפרטים נוספים

מהוד השרון, דרך רמתיים 36 בלבד

דלעת ממולאת כל טוב

לרכישת המוצרים

מרכיבים:

1 דלעת אקזוטית גדולה במשקל 2.5-3 ק"ג
מלח גס

למילוי:
1.5 כוסות אורז אדום
4 כפות שמן זית
3 כוסות מים רותחים
3/4 כוס חלב קוקוס
מלח ופלפל שחור טרי טחון
1 בצל קצוץ
3 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
כפית מחוקה כמון
2 כפות צנובר קצוץ
10 גר' פטריות פורצ'יני קצוצות
(יש להשרות את הפטריות כ- 20 דקות במים פושרים)
2 שיני שום קצוץ

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מסירים את מכסה הדלעת ושומרים בצד, בעזרת כף מנקים את פנים הדלעת.
2. מפזרים בנדיבות מלח גס על פני הדלעת והופכים על רשת, כשהפתח כלפי מטה. ממתינים כשעה ושוטפים את פנים הדלעת.
3. בסיר קטן מטגנים את האורז במעט שמן זית עד להזהבה.
מוסיפים מים רותחים, מתבלים במלח ופלפל, מכסים את הסיר ומבשלים כ- 10 דקות.
4. מערבבים את האורז, גזר וחלב הקוקוס עם שאר חומרי המילוי, מתבלים במלח, פלפל וכמון.
ממלאים את הדלעת בתערובת, סוגרים את הפתח במכסה ועוטפים בנייר כסף.
5. אופים לפחות שעתיים בתנור שחומם מראש לחום בינוני – גבוה כ- 200 מעלות.
מגישים את הדלעת שלמה לשולחן.