דייסת תפוחים
לרכישת המוצרים
מרכיבים:
כף שמן קוקוס
2 כפות רסק תפוחים
2 תפוחים, מקולפים וחתוכים לקוביות
כוס קוואקר – שיבולת שועל להכנה מהירה
כפית זרעי צ'יה
חצי כפית קינמון
מעט אגוז מוסקט מגורר (לא חובה)
רבע כוס אגוזי מלך או פקאן, חתוכים גס
2 כוסות חלב שקדים (או כל חלב שאוהבים)
להגשה:
חצי תפוח, חתוך לקוביות
חופן אגוזי מלך או פקאן, חתוכים גס
כף סירופ מייפל אמיתי (או דבש)
אופן הכנה:
מחממים את שמן הקוקוס בסיר בינוני. מוסיפים את קוביות התפוח ומטגנים 2-3 דקות.
מוסיפים את רסק התפוחים, הקוואקר, הצ'יה, הקינמון, אגוז המוסקט והאגוזים ומערבבים.
מוסיפים את החלב ומבשלים תוך ערבוב 5-7 דקות, עד שהדייסה מסמיכה יפה.
מחלקים את הדייסה המוכנה בין שתי קערות. מפזרים קוביות תפוח ואגוזים, מזלפים סירופ מייפל ומגישים מיד.